fbpx

BLOG I YFK Hero Arrabella: Trots op het noorden

07 augustus 2019

Jonge talenten binden aan bedrijven in het noorden: dat is de missie die YFK Marketing met het Young Heroes Program nastreeft. Ambitie, het regionaal loket voor de Noord Nederlandse wereld van werk, kan zich goed vinden in dit doel en leert jonge talenten graag kennen. De jonge talenten van YFK Marketing kiezen er bewust voor om hun talent in het noorden in te zetten. Wij vroegen ons dan ook af wat er achter deze keuze schuil gaat? Wat betekent Noord Nederland voor onze jonge talenten? Vandaag vragen we het New Media & Communication Hero Arrabella, werkende bij Ambitie.

Arrabella: “Ik woon al mijn hele leven in Noord Nederland. Ik zat op een middelbare school in Leeuwarden en heb mijn beide studies daar ook gevold. De keuze om in Leeuwarden onderwijs te volgen heb ik gemaakt vanwege de vernieuwende elementen van zowel mijn middelbare school als beide studies. Voor mij staat noord Nederland dan ook voor groei. Daarnaast heb ik het noorden leren kennen als een gebied waar die groei bereikt wordt door aan te pakken: niet lullen maar doen! Dit heb ik vooral ondervonden binnen mijn eerdere bijbaan bij een fotografie bedrijf. We maakten foto’s voor bedrijven in Noord Nederland en elk bedrijf was volledig betrokken bij de fotografie en niet vies van lange dagen. Ik sta zeker open voor kansen buiten Noord Nederland, maar ik probeer nu die kansen hier te creëren.”

Arrabella is trots op het zijn van een noordeling en wij zijn trots op het bieden van kansen aan jong talent in het noorden.