fbpx

BLOG I YFK Hero Dick: Tijdmachine

14 augustus 2019

Jonge talenten binden aan bedrijven in het noorden: dat is de missie die YFK Marketing met het Young Heroes Program nastreeft. Ambitie, het regionaal loket voor de Noord Nederlandse wereld van werk, kan zich goed vinden in dit doel en leert jonge talenten graag kennen. De jonge talenten van YFK Marketing worden ondersteund in het najagen van hun dromen. Welke dromen hebben de Young Heroes? Waar zien de Young Heroes zichzelf over tien jaar? Vandaag vragen we het Data Intelligence Hero Dick, werkende bij NDC Mediagroep.

Dick: “Op het moment zit ik voor mijn werk vooral achter de computer. Dit vind ik heel erg leuk, maar ik zou in de toekomst toch wel meer met mensen bezig willen zijn. Ik heb dan ook gedacht aan les geven in het middelbaar onderwijs, maar daar heb je er mee te maken dat niet iedere student passie heeft voor het vak. Vandaar dat les geven binnen het werkveld of het hoger onderwijs me aanspreekt. Tijdens mijn studie heb ik dan ook op de universiteit lesgegeven, wat me erg beviel. Ik zie mezelf ook wel binnen een leidinggevende functie om op die manier het beste uit mensen te halen. In de toekomst zou het ideaal zijn om een combinatie te hebben van lesgeven, aansturen en vakinhoudelijk bezig zijn. Verder lijkt het me interessant om op strategisch gebied mee te denken binnen organisaties. Vandaar dat ik nu echt een focus heb op het opdoen van zo veel mogelijk kennis in de komende jaren. Op het moment werk ik binnen een middel groot bedrijf waar ik het erg naar mijn zin heb. Voor de toekomst zie ik een bedrijf voor me die erg ver is met data en zich internationaal gevestigd heeft. “

Dick zit vol ambitie en heeft grootse plannen voor de toekomst. Dit is precies wat wij belangrijk vinden voor de jonge talenten in het Young Heroes Program. Wij zien Dick nog heel ver komen!