fbpx
Young Heroes Program YFK Marketing

BLOG I YFK Young Hero: werken met Ambitie

05 juli 2019

Jonge talenten binden aan bedrijven in het noorden: dat is de missie die YFK Marketing met het  Young Heroes Program nastreeft. Hoe gaaf is het dan om als Young Hero te mogen starten bij een merk dat zich focust op verbindingen creëren in het Noorden: Ambitie (NDC Mediagroep). De ‘hub’ in de Noord-Nederlandse wereld van werk, die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar brengt.

Door: Arrabella

Ik ben Arrabella Roorda, 21 jaar en woon al mijn hele leven in het mooie Friesland. Na mijn studie wist ik al snel dat ik werk wou zoeken in het noorden vanwege de mooie leefomgeving en instelling van de mensen hier. Omdat ik hou van uitdaging en dan ook mijn studies versneld heb afgrond, ging ik op zoek naar een uitdagend programma voor young professionals in het noorden en zo kwam ik bij YFK terecht.

Het voelt heel bijzonder om onderdeel te mogen zijn van het Young Heroes Program. Dit omdat ik extra begeleiding en trainingen krijg van ervaren professionals. Daarmee kan ik sterker mijn weg kan vinden binnen de arbeidsmarkt. Al het enthousiasme van de Young Professionals en Coaches binnen YFK heeft er voor gezorgd dat ik me erg op mijn gemak voelde tijdens mijn eerste werkweek bij Ambitie.

Ik ben heel blij met de opdracht die binnen kwam via het Young Heroes Program. Het merk Ambitie brengt namelijk twee dingen samen die belangrijk voor me zijn: bezig zijn met content en een verbindende factor zijn in de arbeidsmarkt van het Noorden. Zonder het Young Heroes Program van YFK had ik niet de mogelijkheid gehad om direct na mijn studie mee te mogen denken op strategisch vlak.

Mijn eerste week was erg inspirerend. Ik heb veel mensen binnen de organisatie mogen spreken en heb NDC met Ambitie leren kennen als een organisatie die zich klaar maakt voor de toekomst zonder al het moois te verliezen wat al bereikt is. Daarnaast was het ook erg spannend om aan mijn eerste baan te beginnen. Heb aardig wat blunders gemaakt en goed om mezelf kunnen lachen. Maar dan helpt het juist om die ervaringen te kunnen delen met andere young professionals!