fbpx

BLOG | YFK Hero: Jeugddroom van Arrabella

21 augustus 2019

Jonge talenten binden aan bedrijven in het noorden: dat is de missie die YFK Marketing met het Young Heroes Program nastreeft. Ambitie, het regionaal loket voor de Noord Nederlandse wereld van werk, kan zich goed vinden in dit doel en leert jonge talenten graag kennen. De jonge talenten van YFK Marketing krijgen de ruimte zich te ontwikkelen in hun passie. Hoe vonden ze die passie? Hoe verhoudt die zich met wat ze vroeger opschreven als droombaan in de vriendenboekjes? Vandaag vragen we het New Media & Communication Hero Arrabella, werkende bij Ambitie.

Arrabella: “Als klein meisje wou ik net als vele anderen actrice of modeontwerper worden. Ik kon hele dagen outfits ontwerpen met behulp van stukken tijdschrift. Ook heb ik veel toneellessen gevolgd in de hoop om de nieuwe Julia Roberts te worden. Nu gebruik ik kleding om verschillende kanten van mezelf te laten zien, maar veel verder dan dat gaat het niet. Op de middelbare school vond ik het vak maatschappijleer heel interessant. Mijn leraar vertelde vol passie hoeveel invloed media en content heeft op ons leven. Ik zocht bijbaantjes in het media landschap en stond steeds meer stil bij wat voor invloed content op mijzelf heeft. Juist omdat ik mezelf beïnvloedbaar voelde raakte ik gefascineerd door de positieve en negatieve effecten van media en content. Deze fascinatie is niet weggegaan en uiteindelijk ben ik de master Content en Media Strategie gaan doen “.

De jeugd dromen van Arrabella zijn terug te zien in haar huidige passie. Als modeontwerper of actrice ben je constant bezig een specifiek beeld naar buiten te brengen net als bedrijven via content! Wij zijn er benieuwd naar de rollen die Arrabella gaat spelen voor bedrijven in de toekomst.